(重要)2021年度春学期の授業方針について2021 Spring Semester Policy for Implementing Classes

受信者:学生
発信者:教務課

2021年度の授業実施等について全学HPに記載されたところですが、経済学部・経済学研究科における2021年度春学期の授業方針については、3月11日(木)以降にお知らせします。

なお、全学教育科目については、教養教育院HPを確認してください。他学部・研究科の科目を履修する場合は、各学部・研究科のHPを確認してください。

何卒よろしくお願い申し上げます。

We will show the lesson information for the spring semester 2021 in our HP after Thursday, March 11, so please read it carefully before you take the lesson.

Please check the website of each  if you want to take the courses of other faculties/graduate schools.

Thank you for your cooperation.