【重要】(9.18更新)2020年度秋学期の授業方針について2020 Fall Semester Policy for Implementing Classes

受信者:学生
発信者:教務課
File

経済学部・経済学研究科においては、添付ファイルのとおり、新型コロナウイルス感染症の感染防止を図りながら、2020年度秋学期の授業を原則対面実施します。

通知文をよく読み、授業に取り組んでくださいますようお願いします。

なお、全学教育科目については、教養教育院HPを確認してください。他学部・研究科の科目を履修する場合は、各学部・研究科のHPを確認してください。

何卒よろしくお願い申し上げます。

9/18現在で秋学期にオンライン授業を行う講義は次の4つです。

学部:月4 グローバル・コーポレート・マネジメント(宮崎・佐野)

火5 アセット・マネジメント概論(木村・峯岸)

水4 リーダーシップ開発実践(土井・松岡)

金3 経営Ⅰ(古澤)

演習については別途教員からの個別連絡を参考にしてください。

また、対面授業とオンライン授業を組み合わせた講義もございますので、第1回目の授業案内やその後のNUCT等の先生からの連絡をよく確認してください。

As shown in the attached file, the Faculty of Economics and Graduate School of Economics will hold face-to-face classes in the fall semester of 2020 while trying to prevent the transmission of the new coronavirus infection.

Please read the notice carefully and work on the lesson.

Along with this, we will show the lesson information for the fall semester 2020 in our HP after Thursday, September 10, so please read it carefully before you take the lesson.

Please check the website of each  if you want to take the courses of other faculties/graduate schools.

Thank you for your cooperation.